Безплатна доставка

Мини Играчки Адвент Календар 2022 Обратно Броене До Коледа Стрес Сжимающая Играчка Коледа Тематични Сжимающие Играчки За Празнични Партита

31.42лв. 22.00лв.

0
0 Коментари

Инв.: r4426

Наличност:В наличност

Цвят:

Категория: Играчки и Хоби

Описание:

Готови ли сте за коледното парти?

Готови ли сте за малък подарък за децата?

Готови ли сте да отброява дните до Коледа?

Търсите ли сладък адвент-календар?

Тогава нашият адвент-календар ще бъде добър избор, в него има 24 мини-играчки, които можете да отворите, за да отпразнуват Коледа, от 1 декември, преди коледа, ще донесат щастие и радост в празничния сезон.

Спецификация:

Заглавие: Коледен Адвент-календар 2022 г.

Опаковка: цветна кутия

Брой: 24 мини-играчки (случаен стил)

Размер на опаковката: около 26x16,1x5,1 см / 10,23x6,33x2 инча

Опаковъчен лист:

1 * набор от играчки Адвент-календар

Вижте по-подробна информация за продукта

1. [Приказно мультяшные форми на животни] Създаване на празнична атмосфера за предстоящите Коледа, детски адвент-календар 2022 разработен с играчки в анимационни форми на животни, пълни със зимни и коледни елементи.

2. [Надеждно качество] Мини-играчки, безопасни за игри за деца и възрастни, са изработени от качествен мек силиконов материал, мек на допир, устойчив за продължителна употреба.

3. [Набор подарък кутии с весел обратното броене] В комплект с 24 различни красиви играчки, адвент-календар на 2022 година - това е интересен начин да се засили детско очакването на Коледа. От 1-ви декември за 24 дни всеки ден отваряйте вратата, за да поднесе изненада.

4. [Донесе удоволствие] Коледни играчки може да се използва, за да движат ръцете и краката, те са много меки и приятни на допир, като желейная играчка, и имат прекрасни форми с ярки цветове.

5. [Подаръци, добри приятели] Поздравляйте помежду си на празника заедно, адвент-календар Toys - това е един весел и запомнящ се начин за увеличаване на очакването на празника и да се срещнат Коледа, очарователен и практичен, подходящ като подарък за приятелите и семейството си.

  • Препоръчителна възраст: 12+y
  • Произход: Континентален Китай