Безплатна доставка

Органайзер За Съхранение На Тоалетна Масичка Прозрачна Аптекарская Банка За Памучен Тампон Памучен Тампон, Кръгли Памучни Тампони Конец За Зъби Аптекарские Банки За Памук

12.54лв. 8.78лв.

0
0 Коментари

Инв.: r4546

Наличност:В наличност

Цвят:

Категория: Домашно съхранение и организация

1. Бистра е акрилна банка за съхраняване, е не само баня, но и за кухня.

2. Органайзер за съхранение на тоалетна масичка в банята, подходящ за повечето домашни декорации и съхранение на предмети.

3. Акрилни кутийки за тоалетка маса за баня, ясни, трайни, за съхранение на малки предмети.

Цвят: Прозрачен Акрил Притежателя Аптека Кутии

Материал: акрил

Размер: 17 см * 6,8 cm * 6,8 6,7 СМ*27.* 2,7 инча

Тегло: нето тегло 120 грама

Опаковка: Акрилни притежателя Аптекарской банки * 1

Вижте по-подробна информация за продукта

1. Качество: Органайзер за тоалетка масата е изработена от висококачествен акрил, организаторите - най-добрите прозрачни кутии, които можете да намерите на пазара.В сравнение с други по-евтини с акрилни банки, кристални банките са много по-тежки и прозрачни, изглеждат като стъклени, но не се разбиват.

2. Трайност: Бистра е акрилна банка за съхранение на която е здрава и изглежда като стъкло, но не е счупена.Акрилна конструкция означава, че не е нужно да се притеснявате за счупване на стъкло, ако той падне или да падне с рафтове

3. Спестяване на пространство: е Прозрачна акрилна банка за съхранение може да се съхранява на малки предмети, като например почистване на ухото, памучни тампони, памук топки, топки памук, зъбни конци, лабиален червило, ленти за коса, щипки за коса и т.н., Той не ще отнеме много място и е много практичен.

4. Украса: Кристално чист дизайн прозрачни празни акрилни буркани за съхранение я прави модерен декорация на бани, спални, тоалетни масички, офиси, чекмеджета и още много други, както и ви позволява ясно да видим предмети.

5. Идеален подарък: Прозрачна е акрилна банка за съхранение са подходящи за сватба, housewarming, подарък за нов дом, подарък за рожден ден, подарък за деня на майката, подаръци за младоженци или детската душа; и страхотна идея за подарък за майка, приятелка, сестра, колеги или почти всеки, за да се използва през цялата година.

  • Материал: Акрил
  • Произход: Континентален Китай
  • Използването на: Друго