Безплатна доставка

Преносим Вентилатор Изпаряване На Климатика Тих Персонален Въздушен Охладител Запотевающий Фен На Безжична Мини Настолен Вентилатор С Дръжка

94.41лв. 66.09лв.

0
0 Коментари

Инв.: r5310

Наличност:В наличност

Цвят:

Категория: География

БЪРЗО ОХЛАЖДАНЕ: не само понижава температурата, но и помага да се избегне изсушаване на въздуха и намаляване на количеството на прах и дим.За да отговори на всички ваши нужди за намаляване на температура и чистене на въздуха.

ТРИ СКОРОСТ на ВЯТЪРА: три скорост на вятъра по ваш избор.Налейте вода в резервоара за вода с обем 380 мл, който ще създаде мъгла, която увлажнит на въздуха и почистване на околната среда, чрез създаване на здравословна и комфортна атмосфера.

ЛЕСНА ЗА ИЗПОЛЗВАНЕ: просто добави вода в резервоар за вода и включете, можете да се насладите на хладен въздух; преносим с дръжка и лек дизайн, изключително лесно и удобно за носене, идеални за дома и офиса.

ПРЕНОСИМА ПИСАЛКА: Портативен дизайн, малка по размер, лесно можете да го носите, е много подходящ за дома, офиса, пикници на открито и т.н.

МИНИ-ДИЗАЙН: през лятото е идеалният подарък за вас, вашето семейство и приятели.Нашите воздухоохладители не са подходящи за охлаждане на цялото помещение, най-добрия ефект - за лична употреба.

Цвят: Бял + Черен

Материал: ABS + PC

Съдържание на опаковката:

1 * Мини климатик

Само посоченото съдържание е предпоставка други стоки, които не са включени.

Забележка: светлинна стрелба и различни дисплеи може да доведе до това, че цветът на продукта на снимката е малко по-различен от реалния.Допустимата грешка на измерване е +/- 1- 3 виж

  • Функция за синхронизация: Няма Време
  • Мощност (W): 1w
  • Произход: Континентален Китай
  • Сертифициране: Няма
  • Напрежение (V): 5V
  • Търговска марка: ФГХГФ
  • Функция дистанционно управление: No