Безплатна доставка

Дръжка гравиране и маркиране дръжки чертилки съвети волфрамов карбид гравируя За керамични Дървена Чертилки Гравера Машина За Рязане на Етикетиране на Стъклени

10.86лв. 5.44лв.

0
0 Коментари

Инв.: r77125

Наличност:В наличност

Цвят:

Категория: Ръчни Инструменти

Характеристики:

* Изработена от волфрамов, здрав, устойчив на абразия и надраскване, може да се използва в продължение на дълго време.Използван за маркиране на стъклени плочки, той е добър помощник във вашата работа.

* Дръжка за нанасяне на надписи върху метален пластинчатом стъкло има остър и елегантен върха, и само с едно движение можете да оставите следи върху листа от желязо, керамични плочки, стоманени плочи и мрамор.

* Тази дръжка за гравиране има същия размер като обикновена химикалка за писане, така че е лесно за носене и употреба.Дизайн скоба за писалката лесно да загуби това, което е удобно за рисуване на линии и бележки по всяко време и на всяко място.

* Извит връх на писалка прави работата по-трудоемки и удобна.Нескользящая конструкция с шарките на по-удобен, лесен за употреба и използване.

* Съвет е различно фина обработка и висока точност.Това умение може да се гарантира дълготрайност и стабилност на продукта.

Технически характеристики:

Име на продукта: Дръжка за рязане на метални плочки

Материал: Карбид

Цвят: Златен

Дължина: (приблизително) 150 mm /6"

Подходящ за: Рязане на плочки

Количество: 1 бр.

Съдържание на опаковката:

1 × Дръжка за рязане на метални плочки

Забележка:

1. Преход: 1 cm = 10 mm = 0,39 инча.

2. Истинският цвят на продукта може да се различават малко от изображения, показани на уеб сайта, причинени от много фактори, като например яркост на монитора и яркостта на светлината.

3. Моля, оставяйте малко отклонение на данните при ръчно измерване.

  • Удобства за самостоятелно приготвяне: Металообработване
  • Търговска марка: НОВ ЧОВЕК
  • Произход: Континентален Китай