Безплатна доставка

24 БР. Комплект Четки с тел Колело, 1/4 инча, Метална Четка От въглеродна стомана с Шестигранным Опашка, За Полиране, Почистване От ръжда

146.74лв. 101.25лв.

0
0 Коментари

Инв.: r79795

Наличност:В наличност

Цвят:

Категория: Ръчни Инструменти

[Неща] -е Изработен от неръждаема крупноуглеродистой тел от неръждаема стомана, използва гофрирани тел от въглеродна стомана с дебелина 0,012 инча, отлична фиксация, за да жица не се губи и не гнулась по време на интензивно използване.

[Твърдо шестостенния на опашка 1/4 инч] - максималната скорост е 4500 об/мин, му е по-лесно да се намесват, той по-здрав, гъвкав и съвместим с сверлами и машини за заточване на мухъл.

[Широко приложение] - Лесно и безпроблемно премахва силна корозия, ръжда, боя, спрей и окалину.Идеален за полиране на метал/дърво/, теглене на чеп, полиране и почистване на кухня.

[Полезни съвети] -Моля, винаги носете предпазни очила / ръкавици и други предпазни средства при работа с тези групи от телени четки.

размер:

Четка за чаши: 3 х 2 инча, 3 х 2-1/ 2 инча, 3 х 3 инча

Джанти четки: 3 x 1.5 инча, 3 x 2 инча, 3 x 2-1 / 2 инча, 3 x 3 инча и 3 x 4 инча

Материал: стомана

цвят: сребрист

Съдържание на опаковката:

1 комплект х метална четка за бормашини

Само посоченото съдържание е предпоставка други стоки, които не са включени.

Забележка: светлинна стрелба и различни дисплеи може да доведе до това, че цветът на продукта на снимката е малко по-различен от реалния.Допустимата грешка на измерване е +/- 1- 3 виж

  • Произход: Континентален Китай
  • Търговска марка: ФГХГФ