Безплатна доставка

Канал за дезинфекция на палатка, за дезинфекция на 2.5 метра малък раздувной раздувной с воздуходувкой въздуха, за възстановяване на палатка

1 800.72лв.

0
0 Коментари

Инв.: r178116

Наличност:В наличност

Цвят:

Категория: Играчки и Хоби

Тагове: играчка pvc надуваема, надуваема подложка за нощуване на открито, слуги надуваеми pvc, коледа вентилатор надуваема, невероятно надуваема палатка, надуваема палатка за къмпинг, кристална палатка раздувной, малък домашен любимец вентилатор, раздувной костюм пвк, надуваем малка къща.

Етаж раздувной медицински палатка за възстановяване след бедствия.

Това е запечатани надуваема палатка.Тъй като той е херметически затворен, портативен, му често се използва като надуваем медицински палатки по време на природни бедствия.

Надуваема медицинска палатка герметична, водоустойчив, устойчив на uv радиация, огнестойка.И дори може да се използва при температура от -15 градуса до +75 градуса.

В една снежна време надуваема палатка може товарене на сняг с дебелина около 5 см

Освен това, тази конструкция може да се използва като надуваема палатка за къмпинг или на външни въздушни прикрития и така нататък.Така че този надуваем палатка наистина широко се използва.

[Удобно използването] - Надуваеми медицинска палатка служи като временно място за употреба, тя може лесно да бъде инсталиран 1-2 хора.

[Висококачествени материали] - ние използваме PVC добро качество. материал дограма - PVC с дебелина 0,6 mm, а материалът покритие - PVC с дебелина 0,45 mm. Можете да го използвате в дъждовен ден или в една снежна време.

[Характеристики] - Воздухонепроницаемый, водоустойчиви, устойчиви на uv, огнезащитни, подвижни.

[Определяне] - Спешна помощ, временно медицински институт, къмпинг на открито, преносимо мобилно оцеляване на работното място.

[Детайли] - имаме много високи стандарти за обяснения.Ние стриктно ще следи процеса от материала за производство, докато проверката не приключи.Ние ще направим всичко възможно, за да се гарантира, че всеки продукт, предоставени на клиенти, няма проблеми с качеството на Подробна информация за продукта Материал: плат oxford circus Размер: 250 * 180 * 215 см Цвят: същото, както на снимки Печат на лого: в наличност Аксесоари: торби с пясък, въжета, сервизна плат Снимка на продукта за справка

  • Аксесоари: Вентилатор за въздух, ремонтни комплекти.
  • Тип: Раздувной Бияч
  • Сертифициране: ce, ROHS, SGS, ce, EN14960
  • Препоръчителна възраст: 12+y, 6-12y, 14+y
  • Произход: Континентален Китай
  • Дизайн: Голям Открит Надуваем Почивка
  • Цвят: Подгонянный
  • Материал: PVC, материал дограма - PVC с дебелина 0,6 мм, а материал за покритие - PVC с дебелина 0,45 mm
  • Търговска марка: Ejia
  • Размер: Customized