Безплатна доставка

Бамбукови Рафтове За Обувки, от Дървен Шкаф За Съхранение на Обувки 6 Слоя Рафт За Обувки-Органайзер За Обувки SKU70992386

180.07лв. 144.05лв.

0
0 Коментари

Инв.: r203749

Наличност:В наличност

Цвят:

Категория: Домашно съхранение и организация

Тагове: ъглова дървена стойка за обувки, пастет за съхранение в кухнята, калъф за съхранение на вратовръзки, чанта за съхранение на sapaton, голяма дървена стойка за обувки, кутия за съхранение на hecare, цената на дървена стойка за обувки, стоманена стойка за обувки, дизайнерска дървена стойка за обувки, тенекиен кутия за съхранение пушене.

Бамбукови Рафтове За Обувки, от Дървен Шкаф За Съхранение на Обувки 6 Слоя Рафт За Обувки-Органайзер За Обувки SKU70992386

Въведение:

Неочаквано обувки трябва сериозно да повлияе на външния вид на къщата и да доведе до замърсяване на въздуха в жилището на околната среда.So , е абсолютно необходимо да има багажник за обувки, за да управляват различни обувки.Какво ще кажете за това, за да опитате тази, подредена с правоъгълна 6-ярусную бамбуковую багажник за обувки?Той има прост, но солиден дизайн, базиран на висококачествена бамбукова дръжка материал.Разработен в 6 нива, той ви позволява лесно да се категоризират различни обувки.В крайна сметка, тази поставка за обувки - наистина изгодна сделка!

Характеристики:

1. МНОГОФУНКЦИОНАЛЕН БАМБУКОВИ РАФТОВЕ: рамка от естествен бамбук, МДФ, в екологично чист и здрав; 6 нива стеллажа и полици за съхранение на обувки, чанти, растения, тоалетни принадлежности, кошници с подаръци, книги, DVD-CD в коридор, спалня, баня, балкон, тоалетна и т.н.

2. ШЕСТ РАФТОВЕ: Конструкция с нива от МДФ могат да издържат по-голяма тежест.Обувки може постоянно да стои, особено на високи токчета

3. НАПРАВИ си САМ ПО СВОЕМУ: всеки слой чувствителна, можете да изтриете слой, за да го привлече към ботинкам, каблукам и т.н.

4. ЛЕСЕН МОНТАЖ И с ВИСОКА СТАБИЛНОСТ: Конструкция с подвижни вградена арматура, всички инсталации са били третирани за предотвратяване на ръжда, антикорозионна и здрави винтове правят rack по-устойчив и лесен за монтаж и демонтаж

5. КОМПАКТЕН БАГАЖНИК ЗА СЪХРАНЕНИЕ: размери на продукта: (35,4x26,7x9,8) "/ (90x68x25) см (Д х Ш х В)

Забележка:

1. При получаване на продукта, моля, потвърдете, че стоките в съответствие със списък от инструкции.След като намерите по-малко подробности, моля, осигурете съвпадение на снимки, за да се свържете с нас.Ние ще се разберем с това в свободното си време.

2. Моля, инсталирайте на стоки в съответствие с инструкциите за експлоатация.

3.It препоръчително е, че инсталацията не е била твърде гъста, за да може да бъде лесно да се коригира.След инсталация подсилва фуга за по-голяма стабилност.

Технически характеристики:

1. Материал: Бамбук

2. Цвят: Цвят на дървото

3. Размери: (26,77x9,84x35,43) "/(68x25x90) см (Д х Ш х В)

4. Тегло: 11,55 кг / 5,24 кг

5. Натоварване на слой: 11,02 килограма / 5 кг, общо товароподемност: 66,14 паунда / 30 кг

6. Разстоянието между етажите: 5,91 инча / 15 см

7. Разстоянието между долните ли още не и пода: 1,38 инча / 3,5 см

8. Брой нива: 6 нива

Пакетът включва:

1 х Поставка за обувки

  • Материал: Дърво
  • Тип: Шкаф За Обувки
  • Номер на модела: Стойка За Обувки
  • Произход: Континентален Китай