Безплатна доставка

Кутия За Зъбни Конци Автоматичен Диспенсер За Зъбни Конци Пръчици За Зъбни Конци Органайзер За Възрастни Почистване на Зъбите конец за Зъби В Комплект не е включена

12.54лв. 10.04лв.

0
0 Коментари

Инв.: r194224

Наличност:В наличност

Цвят:

Категория: Домашно съхранение и организация

Описание:

Еднократното натискане на бутон ще доведе до извличане на зъбни конци, а нейното отдалечаване ще се върне в изходна позиция.Трябва да се използва преносим опаковка зъбни конци.Можете да го дари жена си, на мъжа си, любовника си или на други близки на Хелоуин, Коледа, Карнавал, рождени дни и Ден на бащата. (без зъбни конци)

Спецификация:

Име на продукта: Преносим Диспенсер за зъбни конци

цвят: Бял

материал: PP

Размер: около 10,2*9 см/4*3,5 инча

Тегло: около 150 г

Опаковъчен лист:

Преносим опаковка зъбни конци * 1 (конец за зъби в комплект не е включена)

Забележка:

Поради различния осветление и настройките на дисплея на цвят елементи може леко да се различават от представените на снимките.

Поради разлика в ръчен измерения, моля, имайте предвид разликата в размер на 1-2 виж

Вижте по-подробна информация за продукта

1. 【Практичност при използването】 Преносим диспенсер за зъбни конци удобно в употреба, за всички, едно натискане на бутона извлича зъбния конец, а отдалечаване го връща в изходна позиция.Опаковката не съдържа зъбни конци.

2. 【Вътрешен дизайн】 лесно да Го добавите, просто отворете задния капак, за да добавите.Опаковка за зъбни конци настанява гости в 10 зъбни конци, от затворен тип, не замърсява други зъбни конци, чист и гигиеничный.

3. 【Здрав и издръжлив】 Диспенсер за зъбни конци е изработена от висококачествени материали, които няма да навредят на хората или животните, трайни, устойчиви на избледняване и трайни.

4. 【Портативен размер】 може да се носи навсякъде, ако се сложи в чантата си.Кутия с паста за зъби можете да носите със себе си у дома, в училище или в пътуване, защото тя е преносима и достатъчно лека, лесно да се държи в ръка.

5. 【Готов за подарък】 за Деня На бащата, Хелоуин, Коледа и за други специални случаи можете да дадете опаковка зъбни конци на жена си, на мъжа си, на човек или други близки.

  • Използването на: чанта
  • Произход: Континентален Китай