Безплатна доставка

Органайзер за детски памперси - Преносим кош за багаж - Незаменим чанта за детска стая, пеленального маса и автомобил - Водоустойчива подложка

30.93лв. 23.81лв.

0
0 Коментари

Инв.: r256351

Наличност:В наличност

Цвят:

Категория: Домашно съхранение и организация

Тагове: подложка за детска пеленальной кошница, втулки за кутийка, подмяна обшивка кошница, кошница за смяна на пелени, плетени кошници за преобличане на бебето.

Малък и достатъчно лек, за да може да е лесно за носене, но достатъчно голям, за да побере всичко необходимо за вашите деца.

Непромокаема подложка ментов цвят, така че не е нужно да се притеснявате за протечках бутилки, процеждаща се през кутии за съхранение.

Идеален подарък за регистрация на детето, на партито по повод рождения ден, на детската душа или просто за всеки случай, за момче или момиче

Когато ви отведе у дома новороденото си дете, трябва да свикне до много нови промени и да се сблъскат с трудности, които могат да предизвикат у вас чувство на стрес и дезорганизация.

Протегнете ръка за помощ и намаляване на хаоса в дома си, изпитвайки всичко необходимо, в рамките на лесен достъпа с помощта на този своята практика за памперси.

Този детски caddy е предназначен за съхранение на всички необходими ви стоки от първа необходимост в едно удобно място, внимателно организиран, за да се улесни и опрости всяка употреба.

Пелена Caddy е здрав и издръжлив органайзер за детски пелени, в който има достатъчно място за организиране и съхранение.

Вътре caddy има вложка, която разделя пространството, за да може да подреди нещата по вид за вашето удобство.

Отвън има джобове, в които може да съхранява стоки от първа необходимост, в рамките на лесен достъпа.

Използвайте организатор или махнете го, за да съхранявате множество предмети, например купчина сгънати на костюми и други дрехи.

Поставка за памперси е снабдена с дръжки, които ви позволяват лесно да се пренасят от стая в стая или просто място за преобличане.

Той е достатъчно здрав, за да издържи тежестта на почти всякакви неща.

Когато детето расте, можете да превърнете този органайзер за памперси в място за съхранение на играчки, книги, дрехи и много други.

Дайте го на парти в чест на раждането на бебето, за да се осигури нови родители не само удобен организатора, но и всичко необходимо, да можете да го напълни джобовете.

Цвят: Сив + зелен

Материал: Филцови тъкани

Размер: 38*23*18 см

Съдържание на опаковката:

1 * чанта за съхранение

Само посоченото съдържание е предпоставка други стоки, които не са включени.

Забележка: светлинна стрелба и различни дисплеи може да доведе до това, че цветът на продукта на снимката е малко по-различен от реалния.Допустимата грешка на измерване е +/- 1- 3 виж

  • Материал: Нетъкан текстил
  • Стил: Ретро и Носталгия/Стари мебели
  • Произход: Континентален Китай