Безплатна доставка

36 Бр. Автоматична Система за Капково Напояване, Поливане, Капкомер, Комплекти Шипове, Градинско Растение, Автоматични Инструменти за Поливане на Цветя в Саксии

55.22лв. 30.93лв.

0
0 Коментари

Инв.: r2628

Наличност:В наличност

Цвят:

Категория: За дома и градината

36 Бр. Автоматична Система за Капково Напояване, Поливане, Капкомер, Комплекти Шипове, Градинско Растение, Автоматични Инструменти за Поливане на Цветя в Саксии

Дизайн, управление на потока, устройство за поливане на растенията с регулаторен клапан може да контролира скоростта на падане на 0 ~ 60 С / 1 капка, бавно освобождаване на капки в продължение на 1-15 дни, за контрол на потока, може да се премине от голям до малък, без опасни пробиване или проблеми, само в правилната бутилка.

Лесен за използване, без някаква тромава инсталация, всичко, което ви трябва, е пробия една бутилка на ден или го нарежете.

Точното количество вода, което да осигури обилно овлажняване на различни растения и цветя, не доведе до смъртта на растенията, както и да не бъде прекалено малко или прекалено много вода.

С помощта на превключвател за контрол на потока вода, разход може да се регулира ръчно за поддържане на необходимото количество вода.

Насладете се на почивка със семейството си.Той може да се полива растенията за вашите зеленчуци, стайни и външни градини, всеки ден се полива растения, растения в саксии за домашни растения, билки, градински растения, висящи кошници, настолни тазики, висящи растения, малки дървета, храсти.

Цвят: зелен + син

Материал: PP

Съдържание на опаковката:

36 * Автоматично устройство за поливане на цветя

Само посоченото съдържание е предпоставка други стоки, които не са включени.

Забележка: светлинна стрелба и различни дисплеи може да доведе до това, че цветът на продукта на снимката е малко по-различен от реалния.Допустимата грешка на измерване е +/- 1- 3 виж

  • Произход: Континентален Китай