Безплатна доставка

Дървена Етажерка Притежателя на Дървена Поставка за Четене направи си САМ Дизайн за Документи за Таблет

49.91лв. 26.96лв.

0
0 Коментари

Инв.: r8368

Наличност:В наличност

Цвят:

Категория: Домашно съхранение и организация

Дървена Етажерка Притежателя на Дървена Поставка за Четене направи си САМ Дизайн за Документи за Таблет

Функция: 1. Многоцелеви: Мултифункционална поставка за дисплея, на която може удобно да се съхранява книги и предмети с различни размери, а също така се използва за показване на таблета и други предмети.

2. Дизайн с ръцете си: лесна поставка за книги, вие можете сами да рисувате по него богата модели, да създадете свой собствен любим стил и да създадете своя персонализирана етажерка за книги.

3. Регулируеми: Тази лавица за книги, може да бъде предмет под различни ъгли, което е удобно за инсталиране и поддържане на правилната поза, за да стълб е здрав.

4. Лесен за съхранение: когато група не се използва, може лесно да се сгъва, да се съхранява в выдвижном кутия, която не заема много място и е удобен и практичен.

5. Висококачествен материал: Тази малка лавица за книги е изработена от висококачествен вход материал, който лесно да се прекъсне, здрав и издръжлив, фина работа и може да се използва в продължение на дълго време.

Спецификация:

Вид на стоката: Поставка за дисплея

Материали: Трупи

Размер на продукта: прибл. 30,5 х 24 см./12 х 9,5 см

Тегло: прибл. 490 g/17,3 грама

Предназначение: Може да се използва за четене и показване на

Списък на пакета: 1 х Рамка за четене

Забележка: Ръчно измерване, моля, се допуска отклонение 0,4‑0,7 инча.

ЗА ОБРАТНА ВРЪЗКА:

Ако сте доволни от нашите продукти, моля да ни 5 звезди

Вашето удовлетворение и положителни коментари са важни за нас.Моля, оставете положителен отзив и 5 звезди, ако сте доволни от нашите стоки и услуги.Ако имате някакви проблеми с нашите продукти или услуги, моля, не се колебайте да се свържете с нас, преди да напусне отрицателна обратна връзка.Ние ще направим всичко възможно, за да реши всеки проблем и да ви предоставим най-доброто обслужване на клиентите.Ние ще оставим ви е положителен отзив след получаване на плащането.Ако не сте доволни от вашите продукти, моля, свържете се с нашия екип за поддръжка на клиенти.

Ние поддържаме високи стандарти за качество и се стремим към 100% удовлетвореност на клиента!Обратната връзка е много важно Ние ви молим да се свържете с нас веднага, преди да напусне неутрални или отрицателни мнения, за да можем да задоволително решаване на вашите проблеми.

Невъзможно за решаване на проблема , ако за тях не знаем !

Начин на ПЛАЩАНЕ:

1. Ние приемаме плащане чрез Alipay, West Union, TT. Всички основни кредитни карти се приемат чрез сигурна плащане процесор НАБИРАТЕЛНИ.

2. Плащането трябва да бъде в рамките на 3 дни от датата на поръчка.

3. Ако не можете да направите своята поръчка веднага след приключването на търга, моля, изчакайте няколко минути и опитайте отново. Плащането трябва да бъде завършен в рамките на 3 дни.ЗА ДОСТАВКАТА:

1. ДОСТАВКА ПО ЦЕЛИЯ СВЯТ. (С изключение на някои страни и APO / FPO)

2. Поръчки се обработват своевременно след потвърждаване на плащането.

3. Ние изпращаме стоки на най потвърдена адреси на поръчката.Адрес на вашата поръчка ТРЯБВА да съвпада с адреса на доставка.

4. Показани изображения не са действително стока и са предназначени за вашата помощ.

5. ВРЕМЕТО за ДОСТАВКА на УСЛУГА се предоставя на превозвача и не включва почивните и празнични дни.Време за доставка може да се промени, особено в сезона на отпуските.

6. Ако не сте получили своята пратка в посочения период, моля свържете се с нас.Ние отследим изпращането и ще се свържем с вас възможно най-скоро с отговор.Нашата цел е задоволяване нуждите на клиентите!

  • Произход: Континентален Китай