Безплатна доставка

Подложка за Вылизывания Домашни любимци | Многофункционална Купа за Храна за Домашни Любимци, Купа за Храна за Кучета и Котки, Подложка за Бавно Хранене, Чиния за Вылизывания Котки, Подложка за Намаляване на Скука

27.49лв. 18.97лв.

0
0 Коментари

Инв.: r1812

Наличност:В наличност

Цвят:

Категория: За дома и градината

Водещи елементи:

1、 【Играчки за дресура на кучета 】 Е уникален подложка за вылизывания кучета, който позволява на кучето си да намерят невидими екстри или малки играчки в мат.Дръжте кучето си зает, за да не заскучала и не започне да се държи деструктивно.

2、 【Висококачествени материали】 Подложка за вылизывания кучета произведени от внимателно оразмерени силиконов материал, който е мек и здрав, не вреди на зъбите и е екологично чист.Освен това, той е подходящ за домашни любимци и безопасно хранене.

3、 【Лесно измиване】 Подложка за вылизывания домашни любимци, За него няма малки пукнатини и е удобен за почистване, който не оставя кал.За да се гарантира по-дълъг живот, ние ви препоръчваме да си мият ръцете.

4、 【Нескользящая конструкция】 Долната част на подложка за вылизывания кучета има нескользящую конструкция, която може ефективно да се заключва подложка и предотвратяване на движение на килима кучето.Забавна алтернатива на кучешка мискам по всяко време и на всяко място!

5、 【Лесно да носите със себе си】 Подложка за вылизывания има компактен дизайн и могат да се появят, без деформация, така че да могат да се носят по улицата.Той също така може да се мотае или да се отмени, когато не се използва, за по-лесно съхранение.

Описание:

Той е изработен от внимателно оразмерени силиконов материал, който е мек и здрав, не травмирует зъби и безопасен за хранене.Можете да го прибират, без да се деформират и да се пренасят на улицата, че да е удобно и безаварийно.

Спецификация:

Заглавие: Подложка за Вылизывания домашни любимци

Материал: Силикон

Размер: около 30*20 *4 см/11.8*7.8*1.57 инча

Опаковъчен лист:

1 * подложка за вылизывания домашни любимци

Забележка:

Поради ръчно измерване има допуск на размера на изделия.

Моля, разберете, че поради светлинни ефекти и ъгли на камерата има разлика в цвета на продукта.

  • Произход: Континентален Китай
  • Тип елемент: Купи
  • Търговска марка: ТАОНМЕЙСУ